16x nieuwe horecazaken a Tilburg en zaken die door de coronamaatregelen nog nauwelijks ‘normale’ open waren

25 gennaio 2022

De horeca gaat gelukkig weer open! En dat betekent dat weer kunnen gaan genieten van heerlijke gerechten en een goede borrel. Uiteraard ga jij je stamkroeg flink steunen en ook een hapje eten bij je preferito restaurant. Maar ook net voor de lockdown zijn er een aantal topzaken geopend a Tilburg. En goed nieuws: binnenkort openen er nog meer horecazaken. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Bij deze nieuwe horecazaken kun je terecht

1. Ristorante BLU

Ze zouden eigenlijk a dicembre si apre, maar vanwege de horeca lockdown is dat januari geworden: Ristorante BLU. Je vindt dit ristorante di pesce presso Pieter Vreedeplein. Specialità del ristorante BLU in cui vengono serviti piatti di pesce. Zo kun je er plateaus Fruits de Mer helemaal naar eigen wens samenstellen. Jij kiest welke schaal- en/of schelpdieren je op je plateau wilt en de hoeveelheid. Ze vinden het bij Restaurant BLU immers belangrijk om voedselverspilling tegen te gaan. Doordat je de Fruits de Mer helemaal zelf kunt samenstellen, kun je er zowel voor grote als kleine trek terecht.

Uiteraard hebben ze ook andere lekkere visgerechten op de kaart staan ​​​​en staan ​​​​er speciaal voor de liefhebbers van vlees een antal vleesgerechten nel menu. Ook hebben ze een uitgebreide lunchkaart con diversi betaalbare luxe belegde broodjes, (garnalen) kroketten en lekkere morsi. Dus of je nu snel een broodje wilt eten of uitgebreid wilt tafelen with fruits de mer, oestes en champagne: het kan allemaal bij Restaurant BLU.

2. Poké Bowl hawaiano

poke bowl hawaiana tilburg

Je kon er al een week terecht om af te halen of thuis te laten bezorgen, maar na de horecasluiting is het straks ook mogelijk om in de zaak te genieten van een heerlijke bowl. Abbiamo parlato con la Poké Bowl hawaiana e con Pieter Vreedeplein. Ze zijn geopend op de plek waar voorheen Dunkin’ Donuts è stato gevestigd. Zij verhuisden namelijk naar een plekje verderop het plein. La Poké Bowl hawaiana è stata utilizzata per preparare ciotole speciali con ingredienti fantastici e condimenti fatti in casa e condimenti.

3. Costolette

Costolette

Ze wilden aanvankelijk eind 2021 open, maar dat ging helaas niet door vanwege de coronamaatregelen. Maar vanaf vrijdag 4 februari Keert Ribsfactory terug aan de Korte Heuvel. PS. Op domenica 3 febbraio staat de officiële opening op het programma. Dan eten de eerste 100 personen namelijk gratis.

READ  Mani pulite in Italia: truffa di trasferimento Juventus e Napoli?

4. WOWCRAB

wow granchio

Il concetto è finito komen waaien vanuit Amerika en opende al een zaak a Rotterdam. Nu kun je WOWCRAB ook vinden a Tilburg. Ze voegen zich namelijk bij Banzai op de Tilburgse Heuvel. Wat je kunt verwachten? Schaal- en schelpdieren muoiono in heerlijke kruiden worden gekookt. Vervolgens worden ze zonder onderliggend bord op tafel ‘gegooid’ en kun je met een schaar, servetjes en slabber lekker gaan smullen. Ze waren al geopend voor afhaal en thuisbezorgd, maar straks kun je er ook in de zaak terecht.

Overigens kun je ook nog destrieri bij Banzai terecht. WOWCRAB è slechts een toevoeging aan het pand en vervangt het Aziatische restaurant niet.

Zaken die net voor de lockdown open gingen en daarna moesten sluiten

5. Villa Vredelust

Villa Vredelust si alza in una nuova casa. Na een verbouwing gingen de deuren eind novembre eindelijk weer open. Maar eigenlijk zijn ze geen moment open geweest zoals ze zouden willen. Daar komt Hopelijk si è messo a fare il girovagare. En dus ben je bij Villa Vredelust a Stadsbos 013 van harte welkom voor een kop koffie, lunch, borrel of diner. De nieuwe eigenaar vindt het vooral belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Dus of je nu na een boswandeling met de hond wilt komen genieten van een opwarmer en een stuk taart of uitgebreid wilt dineren: het kan allemaal.

6. De Harmonie

De Harmonie in het Dwaalgebied è stato il sorpasso di ze konden weer dicht. En dat is doodzonde want de zaak is je bezoek meer dan waard. Je kunt er terecht voor een kop koffie met vers gebak, uitgebreide lunch en uiteraard ook borrel. De zaak è prachtig ingericht en de stijl kun je het beste omschrijven als Burleske en Barok. Oftewel: in het oog springende behangetjes, heftige kleuren, kroonluchters, marmeren tafels en gouden dettagli. De Harmonie serve un pranzo à la carte. Geen snelle lunch met een broodje, maar lekker uitgebreid genieten van heerlijke gerechten. Che cosa ti aspetta sul menu? Een heerlijke bisque, steak tartaar, uova alla Benedict, gravad lax, tataki en veel meer.

READ  Sport Court: Knigt è stato eliminato in Ungheria da 1500m | gli sport

7. Zjuu

zjuu

A novembre opende brunch- en borrelbar Zjuu de deuren aan het Tilburgse Leijpark. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch, biertje, wijntje of cocktail van de cocktailbar. Het draait bij Zjuu vooral op lekker en vers eten en drinken. Of zoals eigenaar Ruben zegt: “Mensen moeten hier straks lekker na hun wandeling in het park komen borrelen. Ik wil dat Zjuu dé ontmoetingsplek van het Leijpark wordt.”

8. DADAWAN

A novembre apre DADAWAN deuren in het vernieuwde MIDI-complex aan de Heuvelring. Hier geniet je vanaf nu van heerlijke fusion gerechten met een mix tussen de Oosterse en Westerse keuken. Il motto van de zaak è om gerechten van over de hele wereld te serveren voor iedere portemonnee.

Ok dall’inizio:

9. Stazione centrale del mercato gastronomico

850 plaatsen, tientallen verschillende keukens uit diversi landen en een ongedwongen sfeer. A settembre apre il mercato Gourmet Central Station deuren. Na een fantastische start kreeg ook Gourmet Market Central Station – net als alle horeca – al snel te maken met de beperkende coronamaatregelen. Oftewel: kans dat jj er nog niet bent geweest.

10. Rosalia

Rosalie Tilburg

Een plek waar ze koken op open vuur middenin de zaak en dat met kakelverse producten. Dat è Rosalie aan de Korte Heuvel. Bij deze prachtige zaak ligt de focus su lekker borrelen en verrassende gerechten. Ook is Rosalie ‘Untappd Venue’ wat betekent dat ze er veel speciaalbieren op de menukaart hebben staan ​​​​die vaak wisselen. Maar uiteraard hebben ze ook een uitgebreide wijnkaart voor de wijnliefhebbers.

11. Agganciato

Eind oktober ging Hooked open aan de Korte Heuvel. Een eetbar waar je al borrelend geniet van verrassende gerechtjes met veelal mediterrane invloeden. Van Palingkroketjes tot hammen en van huevos rotos tot loempia’s met eendenborst & eendenlever: het staat op de kaart. Helaas hebben veel Tilburgers nog niet van Hooked kunnen genieten door de beperkende maatregelen voor de horeca eind 2021. Snel inhalen dus.

READ  Multa di 131 milioni di euro per banca che ha erroneamente vietato l'account Miner Bitcoin - BTC Direct

12. Cucina

Ze openden in het najaar een de Tilburgse Heuvel: Kitch. Maar door de beperkte maatregelen konden ze hun gasten nauwelijks in de avonduren verwelkomen. En dus zijn er nog veel Tilburgers die kennis moeten maken met Kitch. Van Wagyu tot volgens velen de lekkerste sushi van Tilburg: je kunt het hier proeven.

Apri più tardi dit jaar

13. 30 ml

30 ml

Aan de Oude Markt opent binnenkort een koffiebarretje waar de hele dag kunt brunchen. 30ml – zo heet de zaak – è al op verschillende plekken in Nederland gevestigd en opent haar tiende vestiging a Tilburg. De zaak gaat in februari of maart open.

14. VITE Vino e cena

VITE Vino & Cena

Tilburg krijgt er een wijnbar bij! Aan het Piusplein – op de plek waar voorheen Il ristorante italiano Da Paolo è stato gevestigd en later Yammie zat – opent VINE Wine & Dine dit jaar de deuren. Het pand wordt momenteel flink verbouwd. Straks kun je hier genieten van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes. Tot die tijd kun je al kennis maken met de gerechten door er af te halen of te laten bezorgen.

15. Nieuwe bierbrouwerij ha incontrato Craft Beer Bar van LOC a de Spoorzone

Komende zomer è het dan zover. Dan ha aperto LOC Brewery e nieuwe brouwerij ha incontrato Craft Beer Bar a de Spoorzone. Je vindt ze straks aan de spoorboulevard in hetzelfde rijtje als RAW e Stoom 013. Wat je kunt verwachten? 15 bieren van de tap, een groot terras en de lekkerste bieren.

16. De IJsvlinder

de ijsvlinder

De eigenaren van De Groene Vlinder in de Reeshof apre binnenkort een nieuwe ijssalon: De IJsvlinder. De zaak moet in maart openen voor zo’n twintig smaken vers ijs, patisserie en luxe koffies. Wij spraken de ondernemers erder over hun plannen.

Mere informazioni

Ken jij meer horecazaken die binnenkort deuren openen? Laat het dan vooral weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24