5 verstopte WhatsApp-functies die wellicht nieuw voor je zijn

WhatsApp behoort al jaren tot een van de populairste applicazioni di zowel Android e iOS-gebruikers. Niet heel gek, want het is voor miljarden mensen de manier om in contact te blijven met je dierbaren. Maar weten we zeker dat we de app al door en door kennen?

Ondanks het feit dat er ongelofelijk veel mensen zijn die WhatsApp gebruiken, zijn er ook veel mensen voor wie de applicato nog geheimen heheft. Dat is mooi, voglio zo valt er na al die jaren nog eens iets nieuws te ontdekken. Al moet je natuurlijk wel weten waar je het zoeken moet.

Vijf verstopte WhatsApp Trucjes

Gelukkig hebben je vrienden van WANT het voorwerk al gedaan. In dit artikel vind je vijf heerlijke trucjes waarmee je nog meer uit WhatsApp kunt halen. De éen misschien iets nuttiger dan de ander, maar allemaal zonder twijfel behulpzaam voor iemand!

1. Oproepen tegenhouden

È soddisfatto di WhatsApp quando sei in contatto con le persone in famiglia. Het voordeel hiervan è dat dit via Internet gaat, waardoor dit gesprek niet van je belminuten afgaat. Maar het kan in sommige situazioni wel vervelend zijn dat je altijd te bereiken bent.

Als jij dus liever niet tramite WhatsApp porta een bepaald persoon gebeld wordt, dan heb je de mogelijkheid om de boel uit te schakelen. Ga hiervoor simpelweg naar een gesprek met de desbetreffende personon, klik op de naam en selecteer de optie Meldingen dempen. Je kunt vervolgens kiezen uit 8 oren, 1 settimana di altijd. Selecteer vervolgens de optie Meldingen weergeven zodat alleen oproepen tegengehouden worden.

READ  I giocatori hanno segnalato di aver bruciato le schede grafiche RTX 3090 su mmorpg New World - Gaming - Notizie

2. Twee WhatsApp, e Android

Het is mogelijk om één smartphone te gebruiken met twee nummers en dus ook twee verschillende WhatsApp-accounts. Dat is handig, al moet je wel echt even weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Questo è namelijk geen officiële funzionaliteit van WhatsApp.

Om twee verschillende account te hanteren su je Android-smartphone heb jeen app nog genaamd Parallel Spaces. Hiermee is het mogelijk om twee personallijke WhatsApp-accounts te gebruiken. Puoi farlo tramite l’app WhatsApp Business. Altre applicazioni leggin zelf, na installe, uitstekend stap voor stap uit wat je moet doen. Maar je weet in ieder geval dat het mogelijk is en waar je het zoeken moet.

3. Privé-antwoord in groepsgesprek

Soms zit je in een groepsgesprek waarin een vriend of veriendin iets grappigs of juist iets verkeerds zegt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in die groep op de persoon te reageren, maar je kunt het ook persoonlijk houden. Di gewoon lekker achter iedereens rug om lullen. Vuoi dat è soms ook gewoon leuk.

Je kan in een groepsgesprek in WhatsApp iemands bericht ingedrukt houden. Druk vervolgens op de drie puntjes anche su Android gebruikt (iOS duikt de optie direct op) in selecteer Privé di fagiolo. Het bericht uit het groepsgesprek wordt omgezet tot een quote en vervolgens kun je zelf antwoorden.

4. Nieuw nummer, oude gesprekken

Het komt wel eens voor dat je voorzien wordt van een nieuw telefoonnummer. Dat maakt in de regel niet heel veel uit, ware het niet dat je toegang tot WhatsApp-geschiedenis dreigt te verliezen. Dat is natuurlijk niet voor iedereen een ramp, maar het is voor sommige mensen wel fijn om al hungesprekken met zich mee te nemen. Na al die jaren heeft WhatsApp nu eenmaal wat herinneringen te bieden.

READ  Le app Android su Windows 11 utilizzano il compilatore Intel Bridge e funzionano anche con AMD - Computer - Notizie

Het is goed om te weten dat jij je huidige account mee kunt nemen naar je nieuwe nummer. Ga hiervoor naar Installa -> Conto -> Nummer wijzigen. Je krijgt vervolgens een scherm te zien waar je niet alleen je oude nummer, maar ook je nieuwe nummer in moet vullen. Voltooi dat Authenticatie en klaar è Kees!

5. Verwijderd, maar niet verdwenen

Iedereen weet inmiddels wel dat je berichten op WhatsApp kunt verwijderen. Wat veel mensen (waaronder ondergetekende to voor kort) alleen niet weten is dat je ze vervolgens nog terug kunt halen. Hiervoor heb je een snel reactievermogen (maximaal zeven dagen, dus valt mee) en Windows-computer nodig.

Whatsapp: deze 5 dingen doet bijna iedereen nog altijd verkeerd

Il telefono dello smartphone incontra l’account WhatsApp disponibile su un computer. Apri vervolgenti Mijn computer en ga naar het interno geheugen van de smartphone. Kies vervolgens voor de map WhatsApp/Banche dati en zoek naar msgstore-yyyy..dd..db.crypt. Druk met je rechter muisknop op deze map en selecter via Apri incontrato -> het kladblok. Ecco!

Reageer sull’articolo:

Deze verstopte WhatsApp-functies zijn waarschijnlijk nieuw voor je

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24