Aion Bank aiuterà a finanziare le spese di finanziamento


La neobanca belga Aion Bank offrirà maggiori dettaglianti, siti di rete e fintechbedrijven aiutati con le transazioni di denaro a disposizione. Dat fuso De Tijd.

Aion Bank è nu al bijna twee jaar actief in ons land. De neobank is ontstaan ​​​​uit de Belgische poot van het Italiaanse Banca Monte dei Paschi. Sinds de transformatie twee jaar geleden spitst de bank zich toe op digital bankieren en alles wat daarbij komt kijken. De bank werkt met abonnementsformule Waarmee de klanten toegang krijgen tot een rem diensten, afhankelijk van de gekozen formule.

Andere bedrijven helpen

De neobank wil nu nog meer diensten aanbieden en lokt daarbij in de richting van bedrijven. Aion Bank wil nu andere spelers helpen om klanten aan zich te binden met een eigen betaal-, krediet- of beleggingsaanbod. Dat fuso De Tijd.

In una reazione alla nuova sede del mercato Kim Van Esbroeck, de topvrouw van Aion België, op dat het geen nieuw fenomeen is. Sommige winkelketens bieden vandaag al financiële diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan Carrefour Finance, een dochteronderneming van de groep Carrefour die kredietkaarten en persoonlijke leningen aanbiedt.

Financiële oneraannemer

Volgens Van Esbroeck è het als bedrijf niet gemakkelijk om zo’n financiële dienstverlening op poten te zetten. Bedrijven moeten ofwel veel geld investeren om een ​​​​eigen banklicentie te krijgen, of ze moeten in zee gaan met een andere bank. In dat laatste geval moeten ze zich wel aanpassen aan het commercieel beleid van die financiële speler.

READ  Le società di chip aiutano ASML e ASMI AEX a realizzare piccoli profitti

Aion Bank wl bedrijven nu als financiële onderaannemer achter de schermen helpen om financiële diensten aan de man te brengen. “Met Aion als financiële onderaannemer kunnen die bedrijven de meest uiteenlopende zaken aanbieden waar ze anders een banklicentie voor nodig zouden hebben”, aldus Van Esbroeck. “Dat kunnen rekeningen zijn, maar evengoed eigen betaal- en kredietkaarten of zelfs beleggingen.” Aion Bank heeft al dergelijke samenwerkingen loopen ha incontrato enkele bedrijven in het buitenland.

(libbre)


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24