Eriksen ha incontrato Jong Ajax

Eriksen kreeg in dicembre van zijn doktoren groen licht om zijn voetbalcarrière weer te hervatten, nadat hij maandenlang een individueel herstel had afgewerkt.

Doordat hij een icd draagt ​​​​- ingebracht nadat hij een hartstilstand gehad gekregen tijdens de EK-wedstrijd Denemarken – Finlandia – più alto contratto con l’Internazionale. Sporten met een icd is in Italië – als enige land – niet toegestaan.

Tot die club is gevonden, mag Eriksen incontra Jong Ajax op de Toekomst. “Ik ben erg blij dat ik hier kan zijn. Bij Ajax ken ik de mensen, voelt het als thuiskomen omdat ik hier zo lang ben geweest. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig jau verband ho bijkan train. voor mij op dit moment de perfecte base.

John Heitinga è stato addestrato come allenatore di Jong Ajax che ha avuto una routine di 29 giorni con zijn spelers doet. “Als een oud-speler en bovendien zelf opgeleid product van ons in deze situazionie bij de club aanklopt dan twijfelen wij niet, uiteraard is hij dan van harte welkom. Het is mooi dat hij met ons meeball die kan trainen veel van onze jongens als een voorbeeld geldt, een inspiratiebron voor de jeugd om hogerop te komen.”

READ  Danny McKelley apre stasera gli Europei di calcio: "Il sogno di un ragazzo diventa realtà" | Euro 2020

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24