“Feyenoord heeft Sandler in het vizier: transfer mogelijk snel rond”

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op Filippo Sandler. De 24-jarige verdediger moet defensie van de Stadionclub meer mogelijkheden geven. Momenteel wordt er onderhandeld incontrato Manchester City.

De Rotterdammers bekijken de mogelijkheden om Sandler deze inverno nog aan de selectie toe te voegen, meldt het Algemeen Dagblad. Sandler è stato scelto per l’inverno dalla porta del Manchester City. Grande I cittadini Hoft de Nederlander onder Pep Guardiola niet op speeltijd te rekenen. Sandler ha parlato di Ajax e ha parlato per PEC Zwolle. Nel 2018 verkocht PEC hem aan Manchester City, waarna hij verhuurd is aan Anderlecht en Troyes.

Bij Feyenoord is de spoeling achterin dun, waardoor Sandler een welkome versterking is. Centraal achterin heeft Arne Slot de beschikking su Gernot Trauner, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida e Ramon Hendriks. Kersvers aankoop Jorrit Hendrix can ook in het hart van de greendiging uit de voeten, maar is van nature een middenvelder.

Come Sandler zich voor het sluiten van de markt bij de selectie van Feyenoord voegt, is de kans groot dat Hendriks tijdelijk mag vertrekken uit de Kuip, weet het AD. Naar verluidt houdt Sparta Rotterdam della situazione nauwlettend in de gaten.

Lettore video

Controlla hier de beste voetbalvideo’s

Meer video

READ  Sport Kort: Esther Vergeer: "Tutti i 73 paralimpici sono i favoriti per le medaglie" | gli sport

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24