FIA bevestigt: rol van onder vuur liggende Masi staat op de tocht

Il ricordo di Rommelen con la persona di Michael Masi. Ook de FIA ​​​​zelf laat nu weten dat de mogelijkheid bestaat dat de onder vuur liggende wedstrijdleider zijn rol voor het nieuwe Formule 1-seizoen kan verliezen.

Op dit moment wordt er door de FIA ​​​​hard gewerkt aan een onderzoek naar de evenementen die plaats hebben gevonden tijdens de controversiële Gran Premio di Abu Dhabi. Masi vormde het hart in het proces rondom de beslissingen na het naar buiten sturen van de Safety Car wegens een crash van Williams-Corriere Nicola Latifi. Er wordt gesuggereerd dat Masi zich vervolgens niet aan de protocollen heeft gehouden toen hij wonns tussen Max Verstappen it Lewis Hamilton de Safety Car liet passeren en Verstappen uiteindelijk in de laatste ronde de weldtitel naar zijn hand wist te zetten.

Masi op de hoogte

Vandoorne ha dichiarato di aver incontrato Dennis e De Vries per la pole position che ha conquistatoLees meer

Het gerucht ging vervolgens dat Mercedes het vertrek van de Australiër heeft geëist, maar dat wordt nog altijd stellig ontkend door de renstal. Toch lijkt de positie van Masi verre van veilig, zo blijkt nu uit een reactie van Peter Bayer, FIA-afgevaardigde van de Formule 1. “Michael heeft geweldig werk geleverd op verschillende manieren. de hoogte gebracht van de mogelijkheid dat er een nieuwe wedstrijdleider kan komen”, vertelt hij aan de Oostenrijkse giornalista Gerhard Kuntschick.

Riorganizzazione

De FIA ​​heeft de algemene preso in de kamer van de wedstrijdleiding momenteel onder de loep. Wellicht ligt er een reorganisatie en nieuwe rol voor Masi in het verschiet. We kijken naar de verschillende take van de wedstrijdleider, die ook een sportdirecteur is en een delegatie voor veiligheid en circuits. Dat was simpelweg te veel. “

READ  Sport Court: Nonostante la sconfitta, Midema raggiunge i quarti di finale di Champions League | gli sport

Formula 1 kijken tramite F1TV

Vorresti andare a vedere la F1-seizoen live blijven kijken? Via het ufficiale F1TV Pro kun je live streamen naar je televisie voor nog geen €5,50 al mese.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24