Candidato vocale Nienke Wijnhoven doet anangifte van aanranding tegen Jeroen Rietbergen | Binnenland

Woensdag werd duidelijk dat er inmiddels twee aangiftes liggen tegen Ali B voor zedenfeiten. De rapper en coach van het tv-programma “betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd”, aldus zijn advocaat.

„Cliënte heeft lang getwijfeld over het doen van aangifte. Vooral omdat zij de schuld bij zichzelf heeft gelegd. Door alle ontwikkelingen ziet zij dat nu anders en durft zij eindelijk deze stap te zetten”, aldus Diekstra. „Hoewel cliënte zich nog altijd verplicht voelt om toe te lichten wat er precies allemaal zou zijn gebeurd en waarom zij daar zolang in mee is gegaan, heeft zij toch toch besloten zou zijn gebeurd en waarom zij daar zolang in mee is gegaan, heeft zij toch toch besloten zou zijn gebeurd en waarom zij daar zolang in mee is gegaan, hee toch besloten ijt hesloten onchat om . Mede hierom zal zij voorlopig niet meer inhoudelijk op de kwestie ingaan.”

L’avvocato Peter Plasman, die optreedt als woordvoerder van Rietbergen, laat weten dat de muzikant de anranding met klem ontkent.

‘Boven een studio zien’

Bij Beau vertelde Nienke Wijnhoven maandagavond dat Jeroen Rietbergen haar betast heeft. Ze vertelde dat hij haar open een gegeven moment na een show uitnodigde om ‘boven een studio te zien’. Toen de kandidate meeliep naar boven, bleek er geen studio te zijn. „Op dat moment raakt hij je aan en denk je: heb ik dan onbewust toch een signaal gegeven? Guarda, comunicazione errata. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf.”

Op dat moment „ging hij wel effe voelen”, aldus Wijnhoven. Zij voegde hieraan toe dat zij het lastig vindt haar verhaal te delen omdat zij een contract heeft getekend waarin allerlei voorwaarden stonden omschreven die zij niet esatto meer weet. „En ik voelde me schuldig, want je zit in een relatie en hebt zoiets van: ben ik vreemdgegaan? Ook al hebben we geen seks gehad.

READ  Saskia Norte si è emozionata quando ha visto il film Stromboli

Zaterdag werd duidelijk dat het programma The Voice of Holland voorlopig is stopgezet wegens seksueel Grensoverschrijdend gedrag. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende daarop dat aantijgingen aan zijn adres juist zijn en hij stapte op. Hij aveva relazioni di “seksuele aard” gehad met vrouwen die petrokken waren bij The Voice of Holland, meldde hij. Maandag maakte Linda de Mol bekend dat ze haar relatie met Rietbergen heeft verbroken en haar werkzaamheden voorlopig stillegt.

VIDEO: Bizar toeval: de LINDA., het blad van Linda de Mol, zou in maart in het teken staan ​​van scheiden. Woensdag werd bekend dat dit dit nummer voorlopig niet in de winkel zal liggen. Verslaggever Jordi Versteegden onthult met Welke man de televisiekoningin in cover van het blad zou staan.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24