Feyenoord-allenatore Arne Slot: ‘Situatie bij Ajax heeft geen invloed op team’ | Voetbal

De oefenmeester van de Rotterdammers zag ook dat zijn collega Thomas Letsch zeer onder de indruk was van wat Ajax op de mat neerlegde. Slot: “Maar Letsch era niet de enige trainer die dit heel goed vond.”

Het gat met Ajax is in de competitie zes punten en dat is op zich al een enorm verschil om te overbruggen. Slot: „Daar komt het doelsaldo van Ajax nog bij en ook de manier waarop ze spelen. Dan is het verschil met PSV voor ons slechts één punt, die ploeg zitten we ook voetbaltechnisch op de huid.

Schrijf je in voor de Aggiornamento Voetbal en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

In Eindhoven heeft trainer Roger Schmidt ha lavorato per questo motivo, ma per Slot heeft niet de indruk dat dit tot mindere prestaties gaat leiden. PSV heeft bovendien een pittig programma gehad na de winterstop, with AZ-thuis, Ajax-thuis e FC Groningen-uit.

De coach krijgt, als gevolg van de uitspattingen bij concurrent Ajax, tijdens zijn wekelijkse gesprek met de media vanzelfsprekend vragen hoe veilig de werkomgeving bij Feyenoord wordt ervaren en of de club opht ook opht he zifjn de lic jn.

“Vrouwen Feyenoord gesproken”

Slot gaat die vragen niet uit de weg en legt uit dat het hem zou verbazen als het op de kantoren, wijzend naar het Maasgebouw waar veel personeel van Feyenoord werkt, niet aan de orde is gekomenken in gesprek „Wij zitten als spelers en staf op een andere plek. Hier zal er bij Feyenoord ongetwijfeld aandacht aan zijn besteed. Toch hebben wij het er op ons trainingscomplex 1908 sinds alle onthullingen bij The Voice ook over gehad. Op 1908 werken weinig vrouwen, een stuk of vier. Zoals ik het met de staf er over heb gehad, is er ook aan deze vrouwen gevraagd hoe zij de werksfeer ervaren. In dit geval given ze aan dat ze die alleen maar als heel prettig ervaren. En dat geldt trouwens ook voor de mannen.

READ  Vorburg Dagblad | Allegri e sorridenti vincitori dei Fleet Awards

Tutto il gioco è bij Feyenoord daardoor volledig gericht op de strijd om de tweede plaats in de competitie. Vuoi dat è wel waarop de spelers en de coach zich richten. Het elftal verkeert in een goede vorm, waarbij ook de poppetjes allemaal al een tijd op dezelfde plek staan.

Jens Tournstra

De enige die nu even buiten de boot valt is anvoerder Jens Toornstra, die door het sterke spel van de Noor Fredrik Aursnes op de bank terecht is gekomen. Aanvankelijk kon Toornstra, die vaker met dit bijltje heeft gehakt en uiteindelijk altijd terug in het elftal kwam, nog op de rechtervleugel uit de voeten. Maar het feit dat veel ploegen with vijf greendigers opereren en een zwaar difesa blok creëren, heeft Slot gedwongen weer een chte rechtsbuiten op te stellen nella persona di Alireza Jahanbakhsh. Die laatste tont al een aantal weken aan dat hij wel degelijk van waarde is voor Feyenoord.

Slot zegt dat Jahanbakhsh tijdens de eerste helft van het seizoen ‘geen onuitwisbare indruk’ heeft achtergelaten, maar zijn vorm era minder slecht dan de statistieken aantonen. „Soms era hij wat ongelukkig. Hij leverde ook voorzetten die zo binnen ‘gepeerd’ konden worden. Het klopt als team op dit moment gewoon vrij aardig.

I dessert voorbeeld

Toornstra tont in elk geval aan dat hij goed met de situazionie kan omgaan. Hij è een prof en traint sterk. „Volgens mij gaat hij er op een heel goede manier mee om. Maar dat geldt ook voor anderen. Cyriel Dessers è daar ook een goed voorbeeld van. Die laat elke dag op het trainingsveld zien waarom hij zou moeten spelen. Maar de spelers kunnen tot op heden leven met mijn uitleg.

READ  Foto di Jonathan Narváez, il calzolaio e appassionato di classici dell'Ecuador

De sterke periode van zijn ploeg moet zondag worden bevestigd tegen RKC in Waalwijk, de ploeg die eerder dit seizoen stuntte in De Kuip door na een 2-0 achterstand nog een gelijkspel af te dwingen. Dat gebeurde in un duel waarin Feyenoord een zee van kansen verprutste. „We hebben een periode gehad waarin we vaak sterker waren dan de tegenstander maar toch uit een paar spaarzame tegenaanvallen goal tegen kregen. Daardoor verspeelden we punten RKC e tegen FC Groningen e verloren we van FC Twente. Dat is nu al even niet het geval.

Calcio d’inizio per luister de voetbalpodcast hierhieronder di via alle bekende podcast apps, zoals Podcast di Apple, Podcast di Google it Spotify

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24