Kate neemt ha preso Harry al comando della federazione calcistica di rugby

Vorige week gonsde het van de geruchten: de take van de Sussexjes moesten nu écht verdeeld gaan worden, en de eerste dovere regale porro al limite. Gisteren era er dan eindelijk de bevestiging: Catherine Middleton se stessa neemt het stokje – of pardon, de rugbybal – su van Harry.

Patronato di rugby

Vuoi giocare a rugby, dan denk je waarschijnlijk aan kleerkasten in beschermende kleding die elkaar door de modder slepen om maar punten te scoren met die vreemd gevormde bal. De elegance die we van de royals kennen is daar redelijk ver van verwijderd, touch?

Maar in Engeland è niets minder waar: daar is rugby namelijk één van de vele beschermheerschappen die de royals op zich nemen. Voorheen era de Duca di Sussex della squadra di rugby della Rugby Football Union (RFU). Maar Harry gaf zijn patrocinio nel 2021 terug aan de Queen toen hij en Meghan definitief besloten om niet terug te keren als werkende royals.

Kate Langs de Lijn

Gisteren maakte Kate ha debuttato come kersverse beschermvrouwe van de RFU e della Rugby Football League (RFL). Een sportief geklede Duchessa maakte haar opwachting nello stadio di Twickenham, waar zij op bezoek ging bij de dame- en herenteams die zich voorbereiden op de Sei Nazioni.

Ok deelden de Cambridge’jes tramite Instagram een ​​video van la Middleton die zich op haar meest atletisch tont tussen verschillende professionisti spelers. Om nog eens te bewijzen dat ze een echt multi-talent is haalt de hertogin zelfs een kek trucje met de bal uit – wij doen het haar in elk geval niet na!

Personalijk berichtje

In het bijschrift staat een berichtje van de Duchessa di Cambridgewaarin ze de RFU en RFL looft en een tipje van de sluier oplicht over haar nieuwe dovere. “Ik ben ontzettend entusiasta di mijn functie als Patrono van de RFL en de RFU – twee geweldige organizzazioni die zich inzetten om de kracht van sport te gebruiken om mensen samen te brengen en individual te doen opbloeien”, Begint ze haar bericht.

READ  Esther era la più grande rivale della sorella gemella Lillian, e ora è la sua più grande fan

“Ik kijk er naar uit om met ze samen te werken op elk niveau van de sport en om Engeland aan te moedigen in een jaar dat veel goeds belooft voor beide sporten!” Ze ondertekent het bericht met een casual ‘C’. Vuoi sapere direttamente che hai una variante aperta su un numero limitato? In de kiekjes die we van haar bezoek zien, lijkt het er in elk geval op dat de Duchessa zich op haar meest atletisch laat zien – van sprintend met de bal tot hoog boven iedereens schouders getild: Kate draait haar er koninklijke hand niet voor om.

Op haar sportiefst: Kate rugby’t duidelijk op hoog niveau. (Beeld: BrunoPress)

Rugby-rivale

Overigens betekent dit dat er de komende weken waarschijnlijk behoorlijk wat verhitte discussies gaan plaatsvinden bij de Cambridge’jes. Want waar Kate nu de Engelse rugby-organizations onder haar vleugel neemt, è William de beschermheer van de Welshe kant van de rugbywereld.

Ricordati di aver vinto le partite del Campionato Sei Nazioni, Inghilterra, Galles, Irlanda, Scozia, Francia e Italia, in occasione del campionato di rugby. Chissà: kunnen we kiekjes verwachten van een enthousiast juichende Kate en Will vanaf de tribune, of krijgen we een stukje gezonde rivaliteit te zien tussen de royals?

Bron: Persone, Instagram @dukeandduchessofcambridge | Beeld: BrunoPress

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24