OM onderzoekt Tsjechische miljardair die ha incontrato 417 km/u su Autobahn scheurde in Bugatti | Auto

videoDe levensgevaarlijke capriolen van een Tsjechische miljardair op de Duitse Autostrada krijgen mogelijk toch een staartje. Het Duitse parket stelt een onderzoek in naar Radim Passer, die met zijn Bugatti Chiron snelheden tot 417 kilometer per uur haalde tussen Berlin en Hannover.


Karen Van Eyken


Ultimo aggiornamento:
13:14
Het incident speelde zich in juli vorig jaar af, maar Passer plaatste de beelden pas Begin dit jaar online. De video ging vervolgens viral en is inmiddels meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Op sommige delen van de Duitse snelwegen geldt geen snelheidslimiet, en dus vond de Tsjech dit een uitstekende plek om zijn racebolide te testen. Maar op based van de videobeelden is de politie maandag alsnog een onderzoek gestart wegens een ‘legale straatrace’.

Volgens een politiewoordvoerder è het gedrag van Passer ‘onverantwoord’. Het Openbaar Ministerie neemt het onderzoek nu over.

Ministeri

Het Duitse ministerie van Transport was eerder al kritisch op de Tsjech en stelde dat ‘elk gedrag op de weg dat leidt of kan leiden tot een risico voor (andere) weggebruikers, wordt afgekeurd’. ,,Alle weggebruikers moeten zich houden aan de regels van het verkeersreglement”, klonk het.

De wet vereist dat chauffeurs ‘alleen zo snel mogen rijden dat het voertuig te allen tijde onder controle is’.

© Videostill


L’autoredactie di van onze di Bekijk de video nella playlist onderstaande:


READ  Putin: la vittoria sarà nostra come nel 1945 | all'estero

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24