Ome Willem gaat de politiek in: Edwin Rutten lijstduwer voor D66 | Binnenland

Dat maakt lijsttrekker Robert van Asten può essere ascoltato dalla radio locale Den Haag FM. “Het is prachtig dat een kinderheld als Edwin Rutten, iemand die we bijna allemaal nog wel van onze kinderjaren kennen, zich op deze manier wil blijven inzetten voor de volgende generazioni”, aldus Van Asten.

Rutten maakte tussen 1974 en 1989 meer dan tweehunderd afleveringen van De Film van Ome Willem. Daarnaast è hij bekend als jazzmuzikant. Voor Omroep MAX maakte hij jarenlang et programma Jazz op Zes.

“Politiek gaat voor mij over betrokkenheid en visie bij onderwijs, social rechtvaardigheid en het stoppen van armoede voor jonge kinderen”, zegt de 79-jarige Rutten. “Daarom vind ik het mooi dat ik daar op deze manier aandacht voor kan vragen.” De acteur, die ook bekend is van Het Klokhuis, is de hekkensluiter van de lijst met nummer 49. “Het is prachtig dat een kinderheld als Edwin Rutten, iemand die we bijna allemaal nog wel van on ze kinderjaren kennopen de blzej inzetten voor de volgende generazioni”, zegt D66-lijsttrekker Robert van Asten.

Het gebeurt vaker dat bekende Nederlanders zich aanmelden als lijstduwer in de gemeentepolitiek. Zo bemachtigde showbizzexpert e produttore musicale Albert Verlinde enkele jaren geleden een VVD-zetel in zijn woonplaats Vught.

READ  Niente panico: questo è il prezzo elevato che Gordon richiede per le prestazioni

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24