Je kunt weer naar de bios! Maar welke film moet je zien?

Matrix Resurrections

De La matrice-puzza di peso in un langverwacht vierde deel. Matrix Resurrections avuto il 23 dicembre moeten uitkomen en is nu ein-de-lijk in de bioscopen te zien. Nel film zit Neo wederom gevangen in Weld van de Matrix, maar hij è zich hiervan niet bewust. In plaats van de rode pil die hem de werkelijkheid kan tonen, neemt hij de blauwe pil, die hem in onwetendheid laat leven.

Il gioco dell’odio

Opgelet per gli amanti della commedia! In de Il gioco dell’odio volgen we Lucy Hutton e Joshua Templeman, die een bloedhekel aan elkaar hebben. Dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten als assistenten van de twee CEO van een uitgeverij helpt natuurlijk niet. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar, overdreven knap en humorloos. Joshua è iedere dag weer verbijsterd sul kledingkeuze en eigenzinnige gedrag di Lucy. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op de kast te jagen. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dán barst de strijd pas echt los.

Vicolo da incubo

Hou je van actie, dramma nel mistero? Dan è dit de film voor jou. Cerca di essere carismatico per la fortuna di Stanton Carlisle, dopo aver incontrato il suo ex-uomo Pete tijdens eens rondreizende kermis, cominciando con il successo. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke élite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Het wordt hem echter niet makkelijk gemaakt.

Grido

Non c’è niente da fare in un film romantico. Voor deze film hebben we chter nog even geduld nodig. Grido verschijnt pas vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen, maar een aanrader is ‘ie zeker. Na tien jaar van afwezigheid è di orrore-puzza terug met een vijfde deel en spannender dan ooit tevoren: Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een antal gewelddadige doorden bewodenwnerachterachen ‘-masker schuilt.

READ  Madonna mostra le sue natiche, il conduttore di un talk show supplica: "Madonna smettila!"

Morte sul Nilo

In de tweede week van februari kunnen abbiamo genieten van dit nieuwe Disney-spektakel. Dit Egyptische avontuur Begint op een glamoreuze cruiseboot op de Nijl, waarop ineens iemand vermoord wordt. Doen plot en title je denken aan Assassinio sull’Orient Express? Dat kan kloppen, want het is opnieuw a Agatha Christie-verfilming met Kenneth Branagh als regisseur e hoofdrolspeler Hercule Poirot.

Canta 2

Uiteraard wordt er ook aan de kids gedacht. In Canta 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest stravagante optreden ooit voor in un areldstad volop entertainment, glitter e glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Spider-Man: Non c’è modo di tornare a casa

Tutto Uomo Ragno-fan staan ​​natuurlijk te trappelen: voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Uomo Ragno-film è onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke activiten als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Il film è al sinds 16 dicembre uit, maar Uomo Ragno kan nu eindelijk schitteren op het grote doek.

L’uomo del re

Deze actiefilm zou op 5 januari uit zijn gekomen in de Nederlandse bioscopen als ze open waren geweest, en draait om een ​​​​groep van’s werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen. Deze groep verzamelt zich om een ​​​​oorlog te beginnen die miljoenen levens zal eisen. De enige persoon die dit kan stoppen è de zogeheten King’s Man. In una gara tegen de klok probeert hij de wereld te redden.

Storia del lato ovest

Een nieuwe verfilming van de bekende musical, geregisseerd door Steven Spielberg. In Het New York van 1957 ontrafelt zich een verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde, en dat onder het genot van een boel meezingmomenten.

Casa di Gucci

Aveva je voor de lockdown geen tijd om het veelbesproken Casa di Gucci Te gaan zien nel bios? Nood no: de rolprent van Ridley Scott draait nog destrieri. Di nou ja, sempre. De film gaat natuurlijk over the Italiananse modehuis Gucci en legt de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium blot. We zien hoe ver de familie bereid è te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden. Extra leuk voor Lady Gaga-fan, want de zangeres speelt de hoofdrol.

Entertainmentdeskundige Eric de Munck heeft de film Casa di Gucci vorig jaar al gezien en deelde toen zijn mening in RTL Boulevard:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24