Viscaal hoopt op terugkeer Hamilton: “2022 misschien zijn laatste kans”

Bent Viscaal gelooft niet dat Lewis Hamilton zijn helm aan de wilgen hangt. De Formule 2-coureur denkt dat de Brit té gemotiveerd è om nog één keer te vechten voor de weldtitel.

Viscaal era vanzelfsprekend aanwezig tijdens de veelbesproken gara ad Abu Dhabi, waar hij zijn landgenoot Max Verstappen in de laatste ronde kampioen zag worden ten koste van Hamilton. “Het was alsof Nederland wereldkampioen voetbal werd. Onvergetelijk en adembenemend, maar niemand wil op zo’n manier verliezen. Ik vond dat Hamilton zijn nederlaag best sportief oppakte”, zo vertelt de hij aan NOS.

Laatste kans

Raceweeld ha deciso di ispirare Rafael Nadal, vincitore dell’Australian OpenLees meer

Il circuito era er inderdaad nog sprake van sportiviteit, maar daarna verdween Hamilton volledig van de radar. De Brit heeft nog altijd niks van zich laten horen na zijn verlies en dat blijft voer voor geruchten over een eventueel vertrek. “Ik verwacht niet dat Lewis stopt. Waarom zou hij? Ik denk dat hij zich optimaal aan het voorbereiden is om nog een keer kampioen te worden. Misschien is 2022 zijn laatste kans”, denker van jnet Vis.

Gevecht ha incontrato Russell

Voor de Formule 2-coureur è er maar een optie om op te speran. De Nederlander wil dat Hamilton terugkeert op de grid en naast il duello con Verstappen het gevecht anangaat con zijn nieuwe teamgenoot. “Niemand wil dat hij stopt. Lewis is een van de beste coureurs uit de geschiedenis. Het zou erg jammer zijn voor de fans om het duel met zijn nieuwe teamgenoot te missen. De komst van Giorgio Russel moet een extra motivatie zijn om door te gaan”, besluit hij.

READ  "È sempre bello quando vince il migliore"

Formula 1 kijken tramite F1TV

Vorresti andare a vedere la F1-seizoen live blijven kijken? Via het ufficiale F1TV Pro kun je live streamen naar je televisie voor nog geen €5,50 al mese.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24