Gezocht: Avonturier die een jaar lang gratis in Sicilia wil wonen | Reizen

Nu moeten we er allereerst meteen bij zeggen dat het niet helemáál gratis wonen betreft. De geluksvogel moet er immers wel iets voor doen om een ​​​​jaar lang om in een volledig opgeknapt twee slaapkamer-designpaleis van drie verdiepingen te mogen vertoeven.

Airbnb verwacht namelijk dat de uitverkorene in de rol kruipt van ‘host’ en er dus voor zorgt dat de tweede slaapkamer wordt verhuurd en dat de gasten gedurende hun verblijf tevreden blzijn.

De ideale kandidaat voor de job (die overigens met zijn/haar gezin, partner of een vriend(in) in het designhuis mag wonen) is in ieder geval boven de 18 jaar, spreekt goed Engels en is vanaf 30 juni een jaar lang beschikbaar. Ook moet deze persoon het leuk vinden om een ​​​​actieve bijdrage te leveren aan het dorpsleven.

Cavalletto

In Sambuca zijn de afgelopen tijd meerdere huizen die al lange tijd leeg stonden verkocht voor het symbolische bedrag van 1 euro. Voorwaarde was wel dat nieuwe eigenaren de panden volledig zouden opknappen. De burgmeester hoopte zo te voorkomen dat Sambuca een spookstad zou worden.

Vrij nieuwsbrief

Wekelijks alles over lifestyle, reizen, cuinair en wonen.

Ongeldig indirizzo e-mail. Vul nogmaals in aub.

fecce hier ons privacybeleid.

READ  Le parti hanno anche indagato sull'appartamento di Johnson nel 'cancello del partito' | all'estero

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

TGcomnews24